Cutii Verighete

Cutia de verighete este o cutie speciala folosita pentru a pastra verighetele in timpul ceremoniei de nunta dar si dupa aceea. Este de obicei folosita pentru a proteja si a pastra verighetele intr-un loc sigur si special, pentru a le face mai usor de gasit in timpul ceremoniei. Cutia de verighete poate fi facuta dintr-o varietate de materiale, c...

Cutia de verighete este o cutie speciala folosita pentru a pastra verighetele in timpul ceremoniei de nunta dar si dupa aceea. Este de obicei folosita pentru a proteja si a pastra verighetele intr-un loc sigur si special, pentru a le face mai usor de gasit in timpul ceremoniei. Cutia de verighete poate fi facuta dintr-o varietate de materiale, cum ar fi lemn, metal sau sticla, si poate fi personalizata cu numele mirilor, data nuntii sau alte detalii speciale. De asemenea, poate fi decorata intr-un mod special pentru a se potrivi cu tema sau culorile nuntii. Unele cutii de verighete sunt concepute astfel incat sa aiba doua compartimente separate, astfel incat verighetele mirilor sa fie pastrate separat, dar sa fie impreuna intr-o singura cutie. Aceasta poate fi o modalitate frumoasa de a simboliza uniunea celor doi miri. Cutia de verighete poate fi o amintire frumoasa a zilei nuntii si poate fi pastrata ca un obiect de colectie sau un simbol al iubirii si angajamentului mirilor. Un detaliu incantator pentru o nunta perfecta, cutia de verighete , pastreaza si in realitate si metaforic, simbolul iubirii voastre. Acestea sunt realizate din lemn si accesorizate in diverse tematici.

Pozele sunt 100% reale si ne apartin. Orice incercare de copiere si folosire in scopuri comerciale se pedepseste conform legislatiei în vigoare.

Pentru detalii si comenzi ne poti contacta la tel: 0725.494.282 [ valabil si pe whatsapp ] 

E-Mail:  CONTACT@ROCHIIVERSATILE.RO

Facebook: ATELIER ROCHII VERSATILE

Intagram: ROCHIIVERSATILE.RO

Mai multe

Cutii Verighete  Conține 29 produse.

pe pagină
Se afişează 1-21 din 29 articole
Se afişează 1-21 din 29 articole

Informatii

Produse noi

Oferte speciale