Livrarea comenzilor se face prin:

1. Pe teritoriul Romaniei: G L S Romania - Curierat Rapid

2. Pe teritoriul Uniunii Europene: G L S Group - Curierat Rapid

Timpul de livrare specificat pe site este timpul de livrare stabilit intre furnzior si compania de transport, acesta putand fi modificat in cazuri exceptionale, (cu informarea clientului), furnizorul neobligandu-se la nici o forma de penalitate.

Timpul de livrare specificat pe site este de 24h-48h de la data expedierii coletului de catre furnizor catre destinatie., pentru coletele livrate in Romania. Pentru coletele livrate in Uniunea Europeana timpul de livrare poate fi de 3 - 5  zile lucratoare.

In momentul predarii coletului de catre furnizor catre agentul de livrare, toate obligatiile si responsabilitatiile asupra produsului revine agentului de livrare, furnizorul neobligandu-se la penalitati in cazuri extraordinare.

Costul transportului este urmatorul:

  • 20 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 9999 RON, livrate pe teritoriul Romaniei prin G L S - Curierat Rapid.
  • 125 RON ( 25 euro ) pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 9999 RON, livrate pe teritoriul Uniunii Europene prin G L S Group - Curierat Rapid.


Cele mai cumparate

Informatii

Producatori

Nici un producator

Produse noi

Oferte speciale

Furnizori

Niciun furnizor