Despre noi

MAGAZINUL ON-LINE RochiiVersatile.ro

RochiiVersatile.ro

RochiiVersatile.ro este un magazin online nou si atragator, ce ofera o gama diversificata de articole vestimentare la preturi accesibile. Stim cat de important este sa arati bine, prin urmare, este esential ca preturile noastre sa fie accesibile pentru toata lumea deoarece "noi credem ca moda este un drept si nu un lux!"

Fiecare zi este o prezentare de moda si lumea este podiumul tau, de aceea zi de zi ne propunem sa iti oferim o paleta larga de articole vestimentare, din care tu vei gasi cu siguranta hainele care sa te puna in valoare si care sa iti defineasca stilul. Consultati cu incredere cataloagele noastre care va ofera imbracaminte pentru toate gusturile, varstele, dimensiunile si mai ales pentru toate buzunarele.

Magazin online ce se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Site-ul nostru poate fi solutia perfecta pentru persoanele care doresc sa isi mareasca garderoba sau vor sa faca un cadou cuiva si s-au saturat de magazinele care vand la preturi exagerate.

Acest site a fost creat dintr-o mare pasiune pentru haine de buna calitate, oferind tot ceea ce are nevoie o persoana speciala, autentica, puternica si dornica de nou. Inca de la deschidere magazinul nostru a indraznit o interpretare proprie si originala a ceea ce inseamna sa cumperi haine de calitate la preturi exceptionale.Rochii Versatile.ro crede in puterea imaginatiei si incurajeaza combinatiile inedite de culori si modele, potrivite pentru orice ocazie

CONTACT:

Telefon: 0725.494.282

[de Luni pana Vineri intre orele 10.00-16.00]


Cele mai cumparate

Information

Producatori

Nici un producator

Produse noi

Oferte speciale

Furnizori

Niciun furnizor